تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1393 12:35

رییس دادگاه عمومی و انقلاب ایلام:

بسیج حقوقدانان در آگاهی بخشی حقوقی به جامعه نقش آفرینی کند

رییس دادگاه عمومی و انقلاب ایلام گفت: بسیج حقوقدانان می تواند نقش مهمی در افزایش سطح آگاهی حقوقی و قضایی مردم جامعه و به تبع آن کاهش پرونده ها ایفا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ایلام، عباس گوهری اظهار کرد: بسیج یک نهادی اجتماعی بوده که با هدف پاسداری از ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی بوجود آمد و انحلال آن جز با انحلال جامعه اسلامی قابل تصور نیست.

گوهری بیان کرد: بسیج حقوقدانان باید با تشکیل کمیته های ویژه و مشارکت در تدوین برنامه ها به رفع نواقص حقوقی موجود در جامعه کمک کنند.

رییس دادگاه عمومی و انقلاب ایلام با تاکید بر اینکه دفاع از مقدسات و ایدئولوژی اسلامی ایجاب می کند که در مقابل خطراتی که ما را تهدید می کند با شیوه صحیح با آن خطر برخورد کنیم، خاطرنشان کرد: شکل گیری بسیج در همه قشرهای جامعه ضروری بوده و بسیج حقوقدانان به عنوان قشری از جامعه در راستای حمایت و حفاظت از ولایت فقیه عمل خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه اصل پیشگیری ایجاب می کند امت اسلامی برای مقابله با هرگونه خطر اجتماعی از سوی دشمن آماده باشد، تصریح کرد: بسیج حقوقدانان دادگاه های عمومی و انقلاب استان آماده ارائه خدمت در راستای دستور العمل تعریف شده در این حوزه است.