بزرگداشت روز جهانی حقوق بشر با طرح دغدغه های انتقادی کشورهای مستقل

برابر هماهنگی های انجام شده ودر چارچوب برنامه های ویژه مناسبتی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران، در روزهای هجدهم ونوزدهم آذرماه در تهران دو برنامه ویژه روز جهانی حقوق بشر برگزار می شود. در روز سه شنبه93/9/18 از ساعت 15 الی17 برنامه ویژه روز جهانی به صورت مشترک با خانه کشاورز در محل سالن اجتماعات خانه کشاورز برگزار خواهد شد تا دغدغه های فعالان برجسته خانواده ملی کشاورزان ایران همنوا با دیگر اقشار جامعه مطرح شود . در این برنامه سرکار خانم دکتر نسرین مصفا عضو هیئت علمی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی تهران و دکتر باقر انصاری عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی نیز ارائه بحثی در حیطه حق بر غذا و امنیت غذائی ونقش بخش کشاورزی در پیشبرد حقوق انسانی در سراسر جهان ارائه خواهند کرد .
    در روز چهارشنبه 93/9/19 برابر با دهم دسامبر برنامه ای با عنوان« مطالعات انتقادی حقوق بشر ، نیاز جهان معاصر» به صورت مشترک با پژوهشگاه علوم انسانی در محل این پژوهشگاه از ساعت 10 الی 12 برگزار می شود. در این برنامه که با حضور جمعی از اساتید وکارشناسان رشته های مختلف علمی از جمله حقوق ، جامعه شناسی وفلسفه برگزار خواهد شد دکتر محسن محبی استاد حقوق بین الملل و دکتر فاضلی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی ارائه بحث دارند. در این برنامه ها پیام دبیر کل سازمان ملل بمناسبت روز جهانی حقوق بشر نیز قرائت خواهد شد و ظرفیت های اندیشه اسلامی برای بهبود وضعیت جامعه بشری در سراسر جهان مورد تامل وتوجه قرار می گیرد.

شایان ذکر است که به مناسبت یاد شده، برنامه هائی نیز در سطوح استانی از سوی برخی از دفاتر استانی کمیسیون برگزار می شود که اطلاع رسانی هر مورد در سطح استانی انجام می پذیرد.

روابط عمومی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران

منبع خبر