معاون وزیر دادگستری:

در امور مربوط به مسائل اقتصادی شفاف سازی شود

معاون وزیر دادگستری گفت: در همایش ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد همه مسئولان به چالش های مربوط به فساد آگاهی پیدا کردند.

مظفر الوندی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: برگزاری همایش مبارزه با فساد، عزم ملی همه قوای سه گانه را برای مبارزه با فساد نشان می دهد و مسئولان متوجه شدند که اگر راهکاری برای مبارزه با فساد پیدا نکنند فساد جامعه را دچار مشکل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وزارت دادگستری، کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل را مدیریت می کند، گفت: این کنوانسیون نقش مهمی دارد و ما عمده مفاد این کنوانسیون را به صورت قانون پذیرفته ایم؛ چراکه می تواند در شفافیت مسائل اقتصادی موثر باشد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک تاکید کرد: در این همایش همه اعتقاد پیدا کردند که در همه امور مربوط به مسائل اقتصادی شفافیت سازی را انجام دهند و از امکانات دولت الکترونیک استفاده کنند.