رییس سازمان بازرسی کل کشور:

مبارزه با فساد در حد شعار، کارساز نیست

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اکنون گروه هایی از سازمان بازرسی در اکثر استان های کشور برای برخورد با موضوع مهم زمین خواری مستقرند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ناصر سراج در حاشیه همایش ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که گفته شده احکام صادره برای پرونده هایی که مربوط به اراضی شمال غرب کشور است، متناسب با میزان جرم نیست، آیا سازمان بازرسی به این موضوع ورود پیدا کرده است، گفت: ما در مورد موضوع زمین ها و پرونده های مربوط به آنها ورود پیدا می کنیم و مناسب نبودن احکام صادره در مورد این پرونده ها منوط به تشخیص قاضی است و کسی خارج از آن نمی تواند نظر دهد.

وی درباره آخرین اقدامات سازمان بازرسی در رسیدگی به این پرونده ها، گفت: اکنون ما در اکثر استان های کشور رسیدگی به پرونده های مربوط به زمین خصوصاً زمین خواری را داریم.

سراج درباره همایش مبارزه با فساد گفت: اگر مطالب گفته شده در این همایش عملی شود بسیار خوب است، ولی اگر در حد شعار باشد کارساز نیست.