رییس دادگستری استان تهران:

با مدیریت زمان می توان کیفیت و کمیت دادرسی ها را ارتقا داد

رییس کل دادگستری استان تهران گفت: با مدیریت زمان می توان کیفیت و کمیت دادرسی و رسیدگی ها را ارتقاء بخشید.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، غلامحسین اسماعیلی پس از بازدید سرزده از حوزه قضایی بخش لواسانات، با تسلیت به مناسبت اربعین حسینی (ع) و تشکر از زحمات ارزشمند قضات و کارمندان شریف این حوزه قضایی، اظهار کرد: با توجه به وضعیت حساس منطقه از جهات مختلف به ویژه اختلافات ملکی، ضرورت دارد قضات با تکیه بر تبحر قضایی خود صرفا با رعایت مقررات قانونی و شرع انور و به دور از هرگونه حواشی، قاطعانه و عادلانه در خصوص پرونده های مطروحه اتخاذ تصمیم کرده و حکم صادر کنند.

وی ادامه داد: مسلمان در چنین مناطقی سلیم النفس بودن قاضی می تواند در اجرای عدالت و جلب اعتماد عمومی تاثیر بسزایی داشته باشد.

رییس دادگستری استان تهران با تاکید بر استفاده بهینه از اوقات توسط قضات و کارمندان، افزود: با مدیریت زمان می توان کیفیت و کمیت دادرسی و رسیدگی ها را ارتقاء بخشید و به طور طبیعی خروجی آن تصمیمات قضایی متقن، مستند و منصفانه و کاهش موجودی پرونده های جریانی و اجرایی به ویژه پرونده های مسن خواهد بود.

رییس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: همانطور که امام راحل (ره) فرمودند، دستگاه قضایی ملجاء و پناهگاه مظلومین و ستمدیدگان است و لذا مردم به عدلیه امیدوارند که با رعایت انصاف و در کمال قاطعیت بتوانند از این طریق نسبت به استیفای حقوق خود اقدام کنند.

وی گفت: وظیفه ما ارتقاء مستمر این امیدواری مردم است و باید مواظف باشیم برخی افراد سودجو و فرصت طلب و متجاوز به حقوق مردم و جامعه نتوانند از قوه قضاییه جهت رسیدن به اهداف شوم و پلید خود به عنوان تکیه گاه استفاده کنند و لازم است قضات ما هشیار بوده و با بصیرت و درایت خود مانع نفوذ این افراد به دستگاه قضا و استفاده ابزاری از عدلیه توسط آنان شوند.